Elérhetőség és nyitvatartás | Jelenleg: Zárva
3200 Gyöngyös Koháry u. 5
+36 37 300 770 info@extremecomp.hu
TERMÉKEK
Alkatrész
Periféria
Kiegészítő, Kellék
Irodai kellékek
Szoftver
Hálózat
Multimédia, Szórakozás, Otthon
Tablet, Navigáció, E-book
Fotó, Videó, Optika
Notebook / kiegészítők
Komplett gép
Telefon, Okosóra
Biztonságtechnika
Zebra ZD421t Címkenyomtató Black

Bruttó ár: 140990 HUF

Garancia: 36 hónap
(Gyártói cikkszám: ZD4A042-30EM00EZ)
(Azonosító: 245354)
Kattints ide a gyártói oldal megnyitásához

Kategória

Leírás

Zebra ZD421t címkenyomtató bemutatása
A Zebra Technologies több millió darabot értékesített világszerte az egyik legsikeresebb nyomtatócsaládjából, a GK szériából (GK420, GK430). A nehéz örökséget a ZD421t termál transzfer nyomtató hivatott tovább vezetni, amit bravúrral teljesít is! A moduláris felépítésnek köszönhetően szabadon megválaszthatja a printer komponenseit, így a feladatnak legjobban megfelelő felszereltséget kapja kézhez, amit akár a későbbiekben is bővíthet. Akár 300 méter hosszú festékszalagokat is fogadni tud a készülék, amivel időt takaríthat meg és csökkentheti az egy címkére eső költségeit is!

Megoldja a feladatot!
A Zebra legfrissebb tekercses printerét napi 1.000-3.000 öntapadó címke legyártására készítették fel. Elsősorban azoknak ajánljuk, aki eddig csak irodai nyomtatókkal állítottak elő etikett matricákat. Ezzel a professzionális címkenyomtatóval lényegesen gyorsabban és olcsóbban elégíthetőek ki a címkenyomtatási igények, és a megbízhatóságuk is egy egészen más kategóriát képvisel. A termál transzfer elven működő ZD421t asztali nyomtatóval minden további nélkül megnyomtathat műanyag, papír, karton és textil címkéket, csak az alapanyagnak és felhasználási módnak megfelelő festékszalagra kell ügyelnie. Ha viszont elhagyja a festékszalagot, akkor a pénztárgépszalaghoz hasonló, hőre érzékeny alapanyagokat is nyomatképekkel tud ellátni. A felbontást tekintve két lehetőség közül választhat: a 203 dpi-s nyomtatófej maximálisan 152 mm/s nyomtatási sebességet képes elérni, míg 300 dpi-s egységnél a 102 mm/s-os érték jelenti a maximumot. A kisebb felbontás tökéletesen megfelel a raktározás, szállítmányozás, gyártáskövetés során alkalmazott etikettek elkészítésére, de ha kristálytiszta vonalakat akar látni még a részletgazdagabb grafikáknál és az apróbetűs szövegeknél is, akkor a 300 dpi-s fejre lesz szüksége.
Szintén igény szerint választhatja meg azt is, hogy vágó vagy címkeleválasztó egységgel együtt, vagy anélkül szerzi be az eszközt. A bővítésre a későbbiekben is lehetősége lesz.
További újdonság, hogy a Zebra már 2 év gyári garanciát vállal ZD400 sorozat készülékeire, így biztos lehet abban, hogy sokáig fogja szolgálni vállalkozását!

Egyszerűen nagyszerű
A ZD421t termál transzfer címkenyomtató megtervezésénél a funkcionalitásra és könnyű üzemeltetésre fókuszáltak a Zebra mérnökei. A burkolaton három funkciógombot talál, melyekkel szabályozhatja a printer működését, egy öt ikonból álló panel pedig aktuális információkat szolgáltat a nyomtató állapotáról. A felhasználó egy szempillantás alatt fel tudja mérni, ha közbe kell avatkoznia, így bosszúságoktól mentesen és hatékonyan folyhat a munkavégzés. A kellékanyag cseréje is gyerekjáték, a kagylóként nyíló készülékház (OpenACCES) könnyű hozzáférhetőséget biztosít, így a cserét könnyűszerrel és kényelmesen el lehet végezni.
A ZD421t további különleges tulajdonsága, hogy a 74 méter hosszú festékszalagokon kívül a 300 méteres szalagokat is fogadni tudja. Ezzel csak kevés kompakt méretű nyomtató büszkélkedhet, hiszen a legtöbbjük helyszűkével küszködik. A hosszabbra vágott festékszalagok nemcsak kevesebb állásidőt jelentenek, hanem többnyire kedvezőbb beszerzési árat is, hiszen a nagyobb méretű kiszerelés általában pénzügyileg is megéri.

Szinte bármilyen környezetbe!
A Zebra ZD421t tekercses etikett nyomtató alapkiépítésben USB porttal, Bluetooth interfésszel (NFC-vel kompatibilis) és egy USB Host bemenettel rendelkezik. Összekötheti vezetékkel egy PC-vel, vagy párosíthatja egy mobil adatgyűjtővel vagy egyéb hordozható eszközzel is. A ZD421t USB Hostként is üzemelhet, így vonalkódolvasóval és billentyűzettel is vihet be adatokat. Opcionálisan Ethernet és 802.11ac Wi-Fi kártyával is megrendelheti a készüléket, így akár hálózati nyomtatóként is üzemeltetheti, valamint kiegészítőként megvásárolható RS-232 (soros) csatlakozóval is felszerelheti. A moduláris kialakításnak megfelelően bármikor pótolhatja a későbbiekben is a bővítőkártyákat. Ha hálózati nyomtatókén vagy egy rendszerbe integrálva használja a printert, akkor hasznos lehet a RTC (belső óra) is, aminek segítségével összehangolhatja az egyes komponenseket.
A teljesítmény terén is komoly változásokat könyvelhetünk el az elődökhöz képest. A GK sorozat tagjainál 700%-kal, a ZD420-nál pedig 30%-kal nagyobb számolókapacitással rendelkezik a Zebra ZD421t. A modern CPU-t 256 MB RAM és 512 MB Flash tárhely támogatja, így mindekor csúcsteljesítményre képes az amerikai gyártó kompakt címkenyomtatója. A memória egy részét egyedi fejlesztésű applikációk is használhatják, amit a Link-OS és a ZBI (Zebra Basic Interpreter) jövőbeli verzió messzemenőkig támogatni fognak. Ezen felül az EPL (Eltron) és a ZPL (Zebra) nyomtatási parancsnyelveket is megérti a ZD421t, a Zebra Print DNA használatával pedig más gyártók utasításkészlete is lefordítható.
A Zebra további újítása, hogy egy akkumulátort is csatlakoztathat, amivel két teljes tekercset ki tud nyomtatni. Ezzel az amerikai gyártó olyan helyzetekre is felkészítette ZD400-as sorozatot, amiben korábban csak a limitált képességű mobil címkenyomtatók tudtak jeleskedni.

Címketervezés:
Az etikett címkék nyomatképeit az eszközhöz mellékelt Zebra Designer szoftverrel gyorsan és problémamentesen elkészítheti! Az címketervező kezelése semmivel sem bonyolultabb, mint egy egyszerű szövegszerkesztő használata, így bárki könnyedén elboldogul vele. Egy letisztult grafikus felületen alakíthatja ki a dizájnt, hozzáfűzhet szöveget, vonalkódokat, de akár egyszínű grafikákat is (pl. logó) is.
Az eszközhöz a Windows drivereket is mellékeljük, melynek segítségével a felhasználók tetszőleges Windows applikációkból is nyomtathatnak vonalkódos címkéket. Legyen az a Microsoft Office szoftvercsomag vagy népszerű grafikai szoftverek (CorelDraw, Photoshop), azt a szoftvert használhatja, amely a legpraktikusabb Önnek!

Ingyen "felhőt" mindenkinek! Itt a Zebra Link-OS!
A Zebra minden egyes címkenyomtatója gyártáskor egyedi termékszámot kap, amihez a ?felhőben? is hozzárendelnek egy tárhelyet. A Link-OS a "felhő platform" segítségével kapcsolja össze a Zebra nyomtatóit és lehetővé teszi, hogy asztali gépről, táblagépről vagy okostelefonról egyaránt vezérelni lehessen őket.
Amikor a felhasználó megalkotja a címkeképet, akkor ez az fájl is felkerül a "felhőbeli" helyre. A "felhő" továbbá tárolja az operációs rendszer verziószámát, a felhasznált betűtípusokat és az előre elkészített nyomatképeket is. Amikor a felhasználó bekapcsolja a nyomtatóját, az kapcsolatba lép a ?felhővel? és automatikusan letölti onnan a friss adatállományokat. Mindez nagyban egyszerűsítheti a folyamatait, komoly időmegtakarítást eredményez és elősegíti, hogy adatai a legnagyobb biztonságban legyenek.

Vásárlástól a címkenyomtatásig:
A Zebra ZD421t asztali címkenyomtatóhoz minden elengedhetetlen kelléket mellékelünk (tápegység, tápkábel, adatkábel, címketervező szoftver, stb.), így Önnek már csak a megfelelő kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz a kínálatból. A kipróbált minőségű tekercses etikett címkéink és a kiváló ár-érték arányú Tezeko festékszalagok között egészen biztosan meg fogja a találni az ideális kellékanyagot!

Specifikációk

Felbontás203 dpi
Színes nyomtatásNem
USB portIgen
Hálózati nyomtatásNem
LCD kijelzőNem
WifiNem
BluetoothIgen
Hasonló termékek a kategóriában:
Brother QL-1110NWBc Címkenyomtató Black/White300x300dpi, USB, LAN, Wifi, Bluetooth135990 HUFDigitus DA-81020 Címkenyomtató Black200x200dpi, USB142990 HUFZebra ZD230 Címkenyomtató Black203x203dpi, USB146490 HUFBrother PT-D800W Asztali Címkenyomtató Black360x720dpi, USB, LCD, Wifi164990 HUF