Elérhetőség és nyitvatartás | Jelenleg: Zárva
3200 Gyöngyös Koháry u. 5
+36 37 300 770 info@extremecomp.hu
TERMÉKEK
Alkatrész
Periféria
Kiegészítő, Kellék
Irodai kellékek
Szoftver
Hálózat
Multimédia, Szórakozás, Otthon
Tablet, Navigáció, E-book
Fotó, Videó, Optika
Notebook / kiegészítők
Komplett gép
Telefon, Okosóra
Biztonságtechnika
Skydigital 2XQC Two-X Quick Charger White

Bruttó ár: 1490 HUF

Garancia: 12 hónap
(Gyártói cikkszám: 2XQC-W)
(Azonosító: 64808)
Kattints ide a gyártói oldal megnyitásához

Kategória

Leírás

Leírás:

A Skydigital 2XQC USB-s adapter használatával mobil eszközeink akkumulátora akár 2-szer gyorsabban is tölthető bármilyen USB-portról, mint nélküle. Sok esetben a töltési sebesség megegyezik, néha akár gyorsabb is lehet, mint a mobil gyári hálózati töltőjének használata esetén. Ha gyakran töltöd valamilyen USB-portról (számítógépe, tévé, autós szivargyújtó-adapter, vagy akár egy autórádió USB-bemenete) akkumulátoros eszközeidet, a mindössze 7 grammos miniatűr 2XQC nélkülözhetetlen társsá válhat.

Töltés szempontjából háromféle USB-port létezik:

  1. SDP (Standard Downstream port) ? A régebbi számítógépekben lévő USB-port.
  2. CDP (Charging Downstream Port) ? Napjaink számítógépeinek USB-portja.
  3. DCP (Dedicated Charging Port) ? Kifejezetten töltésre tervezett, adatforgalomra gyakran nem is képes csatlakozók, ilyenek találunk pl. a komolyabb hálózati/autós töltőkön, de ilyennel van felszerelve pl. a REVO AXiS XS zenelejátszónk és a Popcorn Hour A-400 (oldalt) is, hogy akár tablet is tölthető legyen a segítségükkel.

Az aktuális okostelefonok, tabletek csatlakoztatásukkor lekérdezik az USB-port típusát, és áramfelvételüket az eredmény függvényében állítják be. SPD portról 0,5 Ampert, CDP portról 1,5 Ampert, DCP portról pedig 2 Ampert ?kérnek?. Ettől függetlenül, a legtöbb számítógép USB-portja számára nem okoz problémát 1 Ampernél nagyobb áramerősség leadása sem, miközben az USB2.0 szabvány 0,5 Amperes korlátja miatt csak SDP portnak látszódnak ezek a csatlakozók a töltendő eszközök számára. A Skydigital 2XQC gyakorlatilag nem csinál mást, mint hogy azt állítja a hozzá csatlakozó telefon, tablet, stb. számára, hogy ő bizony egy DPC port, azaz akár 2 Ampert is képes leadni - függetlenül attól, hogy ő maga milyen USB-be csatlakozik. Az eredmény az lesz, hogy akár kétszer gyorsabban tölthetjük mobil eszközünket ugyanarról az USB-portról a 2XQC segítségével, sok eszköznél pedig akár a hálózati töltővel egyenértékű (néha még annál is gyorsabb) sebességgel folyik majd a töltés.

Természetesen, védőáramkörrel is rendelkezik, így nem törtéhet meg, hogy a számítógép vagy egyéb eszköz USB-portját túlterheli a töltéssel. Ha nem képes az adott port gond nélkül leadni egy bizonyos áramerősséget, akkor a 2XQC automatikusan kisebb teljesítményű csatlakozónak mutatja azt a töltendő eszköz számára.

Főbb paraméterek:

  • Töltési módok: SDP, CDP, DCP (Apple iPad 2A és Samsung Galaxy Tab töltési módok támogatással)
  • Max. kimeneti áram: 2000 mA, 5 V
  • LED: piros (töltési mód) és kék (adatátviteli mód)
  • Méretek: 20×43,5×9,5 mm
  • Súly: 7,7 gramm
  • Gyártás helye: Korea

Specifikációk

TípusKiegészítő
Gyártó / OS kompatibilitásUniverzális
Hasonló termékek a kategóriában:
Baseus Armor Samsung S9 TPU case BlueTok890 HUFBaseus Armor Samsung S9 TPU case RedTok890 HUFBaseus Armor Samsung S9 Plus TPU case RedTok890 HUFBaseus Wing Samsung S9 case WhiteTok890 HUFBaseus Wing Samsung S9 Plus case WhiteTok890 HUFCellularline Extrathin back cover Fine for Apple iPhone 6/6S, colorlessTok, Apple kompatibilis890 HUFCellularline Book Agenda case for Apple iPhone X/XS, blackTok, Apple kompatibilis890 HUFCellularline Back clear cover with Clear Duo protective frame for Samsung Galaxy S21 Plus, transparentTok, Samsung kompatibilis890 HUFBlackBird BH1056 iPhone 11 Pro magnetic case 2019 5,8" RedTok, Apple kompatibilis990 HUFHuawei Nova 5T PC Protective Cover BlueTok990 HUFLogilink AA0047 DualSIM Card AdapterKiegészítő, Univerzális990 HUFCellularline Sportluoprene case ARMBAND RUNNING, for smartphones up to 5.2", limeTok, Univerzális990 HUFCellularline Sportluoprene case ARMBAND FLEX, SUMMER EDITION, up to 5.2", blackTok, Univerzális990 HUFCellularline Extreme thin cover Fine for Apple iPhone XS Max, transparentTok, Apple kompatibilis990 HUFCellularline Back clear cover with protective frame CLEAR DUO for Apple iPhone XS MaxTok, Apple kompatibilis990 HUFCellularline Adhesive back cover SELFIE CASE for Apple iPhone XS Max, transparentTok, Apple kompatibilis990 HUF