Elérhetőség és nyitvatartás | Jelenleg: Zárva
3200 Gyöngyös Koháry u. 5
+36 37 300 770 info@extremecomp.hu
TERMÉKEK
Alkatrész
Periféria
Kiegészítő, Kellék
Irodai kellékek
Szoftver
Hálózat
Multimédia, Szórakozás, Otthon
Tablet, Navigáció, E-book
Fotó, Videó, Optika
Notebook / kiegészítők
Komplett gép
Telefon, Okosóra
Biztonságtechnika
Logitech Streamcam Webkamera White

Bruttó ár: 43990 HUF

Garancia: 24 hónap
(Gyártói cikkszám: 960-001297)
(Azonosító: 154901)
Kattints ide a gyártói oldal megnyitásához

Kategória

Leírás

KÖZVETÍTSE SAJÁT MAGÁT

Készítsen magasabb színvonalú tartalmat, és ossza meg szenvedélyét a Logitech StreamCam segítségével. A hibátlan képminőséggel, előre irányított kettős mikrofonokkal, sokoldalú rögzítési lehetőségekkel és USB-C típusú kapcsolattal rendelkező kamera tökéletes a közvetítéshez a kedvenc platformjaira ? mindössze saját magát kell adnia!

EGY HATÉKONY KOMBINÁCIÓ

A Logitech StreamCam még hatékonyabb a Logitech Capture szoftverrel együtt. A Capture új funkciókat tesz lehetővé a StreamCam kamerán, amelyek automatizálják többek között az expozíciót, a képkivágást, a stabilizációt, így a jó minőségű tartalom készítésére összpontosíthat.

ÉLETHŰ FOLYAMATOS ÁTVITEL 60 KÉPKOCKA/MP SEBESSÉGGEL

Elege van abból, hogy kicsit unalmasnak tűnik? Életteli, természetes videókat közvetíthet és rögzíthet egyenletes mozgással és kristálytiszta részletekkel HD 1080p felbontással másodpercenként 60 képkocka sebességgel.


INTELLIGENS AUTOMATIKUS FÓKUSZÁLÁS ÉS EXPOZÍCIÓ

Kerülje el a fókusz elvesztését az adatfolyamok és a videók közepén. MI-ra épülő arckövetés pontos fókuszt és expozíciót biztosít függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Az automatikus expozíció pontosan be van állítva, így változó megvilágítási környezetekben is jól néz ki.

TELJES HD FÜGGŐLEGES VIDEÓ

Egyszerűen kapcsolja be a StreamCam kamerát, hogy azonnal álló üzemmódra váltson. Teljes HD felbontást élvezhet 9:16 formátumban ? tökéletes az Instagram- és Facebook-történetekhez.

SOKOLDALÚ RÖGZÍTÉSI LEHETŐSÉG

A rugalmas rögzítési lehetőségekkel tökéletes szöget állíthat be bármilyen folyamatos átvitelhez vagy videóhoz. A monitorra rögzíthető tartóval dönthet és pásztázhat, illetve egy állványra is rögzítheti azt. Beépített elektronikus képstabilizáló csökkenti a kamera rázkódását véletlen ütődések vagy mozgatás ellen.

CSATLAKOZÁS USB-C KÁBELLEL

A gyors és megbízható kapcsolatok szabványaként a StreamCam kamera USB Type-C típusú kábelt használva biztosít hatékony videoátviteli sebességeket. Kompatibilis Windows 10 és macOS 10.14 és újabb rendszerekkel.


Specifikációk

Videó felbontásFull HD
MikrofonIgen
CsatolófelületUSB Type-C
FókuszAutófókusz
Hasonló termékek a kategóriában:
Sandberg USB Pro Elite 4K UHD Webkamera BlackVideo:4K, USB 2.0, Autófókusz40990 HUFLogitech Streamcam Webkamera GraphiteVideo:Full HD, Mic, USB Type-C, Autófókusz43990 HUFAverMedia PW315 Webkamera BlackVideo:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz50990 HUFSandberg All-in-1 Webcam 2K HDUSB 2.0, Manuális fókusz, Fotó:4Mp52990 HUFRazer Kiyo Pro Webkamera BlackVideo:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz, Fotó:2,1Mp56990 HUFLogitech C925e Webkamera Black + UC-Kompatibilis Zone Wired Headset BlackVideo:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz57990 HUFLogitech Brio Webkamera BlackVideo:4K, Mic, USB 3.0, Autófókusz61990 HUFLogitech BCC950 Webkamera BlackVideo:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz67490 HUFACT AC7990 Full HD Conference Webkamera BlackVideo:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz, Fotó:2Mp73490 HUF